• okt 12

  Hartige hapjes, smeuïge taartjes en blije bezoekers: de jaarlijkse AGA-demo!

  Het was weer lekker smullen dankzij Maja Houtekamer die weer de AGA-demonstratie wilde vervullen. Van speculaaskoekjes tot pannenkoekjes en van bladerdeeghapjes tot mini-pizzaatjes, er was genoeg om te proeven. Er waren nog best wel wat mensen op af gekomen, die hartelijk genoten van wat er met een AGA mogelijk is. Een AGA doet het zeker niet onder voor een normaal fornuis!

 • okt 12

  Even voorstellen, nieuw bij Styling Keukens

  Mijn naam is Anouk den Toonder en ik ben 19 jaar oud. Ik woon in een prachtig dorpje in Zeeland, genaamd ’s-Gravenpolder. Momenteel zit ik in het vierde leerjaar van de opleiding Interieuradviseur op het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam. Creatief bezig zijn en het klantencontact, dat zijn twee dingen die ik ontzettend leuk vind en heel goed kan toepassen in deze opleiding. Nadat ik een aantal stageperiodes bij meubelbedrijven heb afgerond werd het tijd voor een andere tak, de keukens. Bij Styling Keukens hoop ik de fijne kneepjes van het vak mee te krijgen en zo meer te leren over verschillende materialen, apparatuur en hun werkwijze. Ik heb het bij Styling Keukens nu al erg naar mijn zin, wat een mooi bedrijf en gezellig team. Wie weet, tot ziens in de showroom of aan de telefoon!

 • okt 05
 • sept 19

  Stoomoven-demo blijkt groot succes!

  Ondanks (of misschien wel vanwege) dat het een druilerige, regenachtige dag was, kwamen er veel mensen even binnen om mee te proeven. Want echt waar, het was heerlijk, zoals de foto's ook laten zien. We zijn de kok erg erkentelijk voor haar diensten, we hadden weer veel gebakjes mogen aanbieden. Het was echt een groot succes!

 • aug 24

  AGA ervaardag - 12 oktober 2019!

  Zaterdag 12 oktober 2918 is het dan weer zover: de jaarlijkse Nationale AGA Dag! We hopen weer een kookdemonstratie te houden en er zijn verschillende aanbiedingen, zoals €2250,- korting voor een 5-oven AGA Dual Control en €1750,- korting op een 3-oven AGA Dual Control!* Daarom kunt u deze dag natuurlijk niet missen...

   

  Dus, we hopen u te kunnen verwelkomen! Bij deze link kunt u zich aanmelden: www.ervaaraga.nl

   

  *Vraag in de winkel naar de voorwaarden

   

   

   

   

 • aug 24

  Nieuwe AGA 3-series met verschillende maten!

  Sinds kort mogen wij u weer nieuwe soorten AGA's aanbieden, de AGA 3-serie* met de modellen van 110, 150, 160 en 170 cm. Eerst hadden we namelijk bij de AGA 3-serie alleen modellen van 90 en 100 cm aan te bieden, maar sinds kort dus ook deze serie's.

  De AGA 3-serie van 110 cm is bijzonder vanwege

  Bij een AGA van 90, 100 of 110 cm kun je bovendien ook sinds kort een 60 cm module erbij bestellen, waardoor je op een lengte van 150, 160 of 170 cm uitkomt. Daarmee is de AGA 3-serie van 170 cm de langste in zijn soort. Deze module bevat een heteluchtoven met luchtcirculatie (een ventilator) en aan de bovenkant een AGA-deksel. Deze heteluchtoven is bovendien snel op temperatuur (ongeveer 15 min.) en bevat meerdere rekken, omdat deze oven langwerpig aan de verticale zijde is. U kunt deze oven ook nog eens met een knop op precies de temperatuur zetten die u wilt.

  Bij de 150 en 160 serie kun je bovendien kiezen tussen een warmhoudplaat of een 2-zone inductie kookplaat.

  U ziet het, er zijn weer veel nieuwe verschillende series verkrijgbaar, waardoor er voor iedereen wel een AGA te vinden is.

   

   

  PS: Bent u geïnteresseerd geworden in een AGA? Op 12 oktober 2019 D.V. hopen wij een speciale AGA-ervaardag te houden met een actie. Meer informatie volgt nog, dus houdt de website in de gaten!

  *Een AGA 3-serie houdt in dat de AGA helemaal elektrisch is en dat het pas aangaat wanneer je bijvoorbeeld een taart wil gaan bakken. Daar moet je dan wel eventjes op wachten.