• mei 29

  Home Connect Siemens

  Ook bij Siemens staan de ontwikkelingen niet stil. Sinds kort is het mogelijk om met een app, de Home Connect-app, verbinding te maken met je apparatuur. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de oven alvast te verwarmen voordat je van je werk naar huis rijdt. Als je je apparaten aan elkaar verbindt via de Home Connect-app, dan is het ook mogelijk om de afzuigkap automatisch te laten werken als de kookplaat aangaat. Kortom, genoeg reden om Siemens-apparatuur te overwegen. Kom eens langs in Kruiningen om hier meer over te weten te komen! 

 • mei 08

  Verlengde garantie Siemens

  Siemens en Styling Keukens hebben hun handen ineengeslagen om een mooie aanbieding voor de klanten van Styling Keukens te realiseren. Bij aankoop van minimaal vier inbouwapparaten van Siemens bij Styling Keukens kunt u uw garantie verlengen van twee jaar naar vijf jaar. Informeer naar de voorwaarden. 

 • mei 01

  Dealer van DECOLEGNO

  Sinds kort levert Styling Keukens ook plaatwerk van DecoLegno via Tristar. DecoLegno is een leverancier van decoratief plaatmateriaal voor uw keuken, zodat u uw keuken een uniek karakter kan geven. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden. 

 • okt 20

  Stoves recepten.

  Veel klanten kiezen een Stoves fornuis, daarom goed nieuws.
  Op de website van Stoves staan sinds kort lekkere recepten.

  https://stoves.eu/recepten/

 • mei 17

  Op Hemelvaartsdag gesloten

  Op donderdag 18-5-2023 zijn wij gesloten i.v.m. Hemelvaartsdag.

 • apr 25

  Even voorstellen

  Mijn naam is Manon Koppejan en ik ben 20 jaar oud. Ik woon sinds kort in Krabbendijke, dit ligt lekker dicht bij Kruiningen. Nu zit ik al twee jaar op het Hout-en Meubileringscollege in Rotterdam. 

  Na mijn opleiding tot onderwijsassistent ben ik toch geswitcht naar een wat creatiever vak, interieuradviseur. Momenteel mag ik 10 weken stage lopen bij Styling Keukens. Styling Keukens is mijn tweede stage in deze opleiding, maar in totaal heb ik er al vier op zitten. Door bij Styling Keukens stage te lopen, hoop ik om een deel van een huis onder de loep te kunnen nemen. Zo kan ik bij mijn komende ontwerpen met een professioneel oog naar het keukengedeelte kijken. Mijn doelen zijn dan ook om het klantcontact te verbeteren en wat meer te weten te komen van het vak.

  Ik kijk er erg naar uit om u te ontmoeten of misschien te spreken via de telefoon. Tot snel!