• juli 30

  Ook rust is een must...

  Vanaf D.V. maandag 3 augustus tot dinsdag 12 augustus rusten wij even uit. Daardoor kunnen we u daarna weer met frisse moed topkwaliteit verzorgen! Dit betekent dus wel dat de winkel in die tijd gesloten is. Maar niet getreurd, op woensdag 13 augustus kunt u uw hart weer bij ons luchten. Fijne vakantie toegewenst!

 • nov 23

  Stoomoven demo was smulpartij!

  Wat geroezemoes, de kachel staat heerlijk te branden, gekraak van eten wat tussen de tanden verdwijnt. Nadat de kok al zijn spulletjes klaar had gelegd, begon de smulpartij. De lofprijzingen waren niet van de lucht. Het was gewoon super gezellig, deze Siemens stoomoven demo. Een reactie: 'O, is het zo makkelijk!' Ja, zo makkelijk is het. Vol goede voornemens keerde men weer naar huis.

 • okt 12

  Hartige hapjes, smeuïge taartjes en blije bezoekers: de AGA-demo!

  Het was weer lekker smullen dankzij Maja Houtekamer die weer de AGA-demonstratie wilde vervullen. Van speculaaskoekjes tot pannenkoekjes en van bladerdeeghapjes tot mini-pizzaatjes, er was genoeg om te proeven. Er waren nog best wel wat mensen op af gekomen, die hartelijk genoten van wat er met een AGA mogelijk is. Een AGA doet het zeker niet onder voor een normaal fornuis!

 • okt 12

  Even voorstellen, nieuw bij Styling Keukens

  Mijn naam is Anouk den Toonder en ik ben 19 jaar oud. Ik woon in een prachtig dorpje in Zeeland, genaamd ’s-Gravenpolder. Momenteel zit ik in het vierde leerjaar van de opleiding Interieuradviseur op het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam. Creatief bezig zijn en het klantencontact, dat zijn twee dingen die ik ontzettend leuk vind en heel goed kan toepassen in deze opleiding. Nadat ik een aantal stageperiodes bij meubelbedrijven heb afgerond werd het tijd voor een andere tak, de keukens. Bij Styling Keukens hoop ik de fijne kneepjes van het vak mee te krijgen en zo meer te leren over verschillende materialen, apparatuur en hun werkwijze. Ik heb het bij Styling Keukens nu al erg naar mijn zin, wat een mooi bedrijf en gezellig team. Wie weet, tot ziens in de showroom of aan de telefoon!

 • okt 05
 • sept 19

  Stoomoven-demo blijkt groot succes!

  Ondanks (of misschien wel vanwege) dat het een druilerige, regenachtige dag was, kwamen er veel mensen even binnen om mee te proeven. Want echt waar, het was heerlijk, zoals de foto's ook laten zien. We zijn de kok erg erkentelijk voor haar diensten, we hadden weer veel gebakjes mogen aanbieden. Het was echt een groot succes!