• Styling Keukens / Nieuws
  jan 15

  Toonzaal keuken verkocht

  Deze Italiaanse Design gelakte toonzaalkeuken is nu verkocht! Meubelen in combinatie met het blad inclusief spoelbak, kraan, rugwand, bijpassende afzuigkap en apparatuur.
 • Styling Keukens / Nieuws
  jan 15

  Nieuwjaarswensen

  We willen onze klanten en relaties bedanken voor het vertrouwen en de samenwerking in 2018 en wensen u een gezegend nieuwjaar toe!
 • Styling Keukens / Nieuws
  nov 27

  Dankdag 2018

  In verband met de jaarlijkse dankdag, zijn wij 28 november de gehele dag gesloten. Vanaf donderdag hopen wij onze toonzaal deuren weer om 10uur open te laten gaan.

 • Styling Keukens / Nieuws
  nov 08
 • Styling Keukens / Nieuws
  okt 12

  AGA inloop kookdemonstratie 20 oktober 2019

  Graag nodigen wij u uit voor een doorlopende kook demonstratie. Van 10:30 tot 17:00 laten we zien wat alle mogelijk heden zijn van een Aga. Hartelijk welkom! Exclusief op zaterdag 20 oktober, tot wel € 2000,- korting mogelijk! Kom genieten en proeven, wij staan graag voor u klaar.
 • Styling Keukens / Nieuws
  okt 12

  Uniek CPO project Manee te Goes

  Vandaag mocht Adriaan bij het nieuwe project van Manee in Goes, 5 van de 6 keukens gaan inmeten. Bij het vorige CPO Manee project -wat naast het nieuwe project staat- mocht Styling Keukens ook bijna voor iedereen hofleverancier zijn. Wij waarderen het enorm dat wij ook hier weer het vertrouwen hebben gekregen. Ondanks dat het hier gaat om een project, heeft ook nu weer iederen echt zijn eigen unieke keuken gekregen. Vanzelf kijk je dan erg uit naar het eindresultaat.