UITVERKOOP toonzaalkeuken modern wit

Wilt u deze moderne keuken in het wit

straks in uw eigen bezit?

Als winkel weer zal zijn open,

mag u het gerust kopen!

UITVERKOOP toonzaalkeuken modern groen/wit

Dit keer een showroomkeuken in het groen,

is misschien ook eens leuk om te doen. 

 

Het is jammer dat hij in deze tijd niet is te zien,

daarom is hij nu alvast te bekijken op het screen. 

UITVERKOOP toonzaalkeuken modern wit

Gefeliciteerd! U hoeft de markt niet meer af te schuimen naar de goedkoopste keukens, want u hebt het al gevonden... Vraag in de winkel naar of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de voorwaarden. 

Ook rust is een must...

Vanaf D.V. maandag 3 augustus tot dinsdag 12 augustus rusten wij even uit. Daardoor kunnen we u daarna weer met frisse moed topkwaliteit verzorgen! Dit betekent dus wel dat de winkel in die tijd gesloten is. Maar niet getreurd, op woensdag 13 augustus kunt u uw hart weer bij ons luchten. Fijne vakantie toegewenst!

Stoomoven demo was smulpartij!

Wat geroezemoes, de kachel staat heerlijk te branden, gekraak van eten wat tussen de tanden verdwijnt. Nadat de kok al zijn spulletjes klaar had gelegd, begon de smulpartij. De lofprijzingen waren niet van de lucht. Het was gewoon super gezellig, deze Siemens stoomoven demo. Een reactie: 'O, is het zo makkelijk!' Ja, zo makkelijk is het. Vol goede voornemens keerde men weer naar huis.

Hartige hapjes, smeuïge taartjes en blije bezoekers: de AGA-demo!

Het was weer lekker smullen dankzij Maja Houtekamer die weer de AGA-demonstratie wilde vervullen. Van speculaaskoekjes tot pannenkoekjes en van bladerdeeghapjes tot mini-pizzaatjes, er was genoeg om te proeven. Er waren nog best wel wat mensen op af gekomen, die hartelijk genoten van wat er met een AGA mogelijk is. Een AGA doet het zeker niet onder voor een normaal fornuis!