Aan de weg timmeren

 

Misschien heeft u het al gezien, maar we zijn een deel van onze toonzaal aan het vernieuwen! Op het moment is onze toonzaal daarom kleiner dan normaal. U kunt nog steeds wel onze toonzaal bezoeken volgens de op dit moment geldende coronamaatregelen. Wel zult u waarschijnlijk de komende tijd veel timmeren en boren horen in de toonzaal.

 

Met deze vernieuwing willen we als Styling Keukens bij de tijd blijven. Zo zal dat deel van de toonzaal duurzamer (beter geïsoleerd) en mooier worden dan het eerst was. Zo kunnen we u aangenamer te woord staan in onze toonzaal en maken we onze winkel toekomstbestendig

 

Als u nog vragen heeft hierover, kunt u ons gerust bereiken! We hopen dan open en eerlijk uw vragen te kunnen beantwoorden. 

VERKOCHT toonzaalkeuken modern wit

VERKOCHT toonzaalkeuken modern groen/wit

VERKOCHT toonzaalkeuken modern wit

Ook rust is een must...

Vanaf D.V. maandag 3 augustus tot dinsdag 12 augustus rusten wij even uit. Daardoor kunnen we u daarna weer met frisse moed topkwaliteit verzorgen! Dit betekent dus wel dat de winkel in die tijd gesloten is. Maar niet getreurd, op woensdag 13 augustus kunt u uw hart weer bij ons luchten. Fijne vakantie toegewenst!

Stoomoven demo was smulpartij!

Wat geroezemoes, de kachel staat heerlijk te branden, gekraak van eten wat tussen de tanden verdwijnt. Nadat de kok al zijn spulletjes klaar had gelegd, begon de smulpartij. De lofprijzingen waren niet van de lucht. Het was gewoon super gezellig, deze Siemens stoomoven demo. Een reactie: 'O, is het zo makkelijk!' Ja, zo makkelijk is het. Vol goede voornemens keerde men weer naar huis.