Stoomoven-demo blijkt groot succes!

Ondanks (of misschien wel vanwege) dat het een druilerige, regenachtige dag was, kwamen er veel mensen even binnen om mee te proeven. Want echt waar, het was heerlijk, zoals de foto's ook laten zien. We zijn de kok erg erkentelijk voor haar diensten, we hadden weer veel gebakjes mogen aanbieden. Het was echt een groot succes!

AGA ervaardag - 12 oktober 2019!

Zaterdag 12 oktober 2918 is het dan weer zover: de jaarlijkse Nationale AGA Dag! We hopen weer een kookdemonstratie te houden en er zijn verschillende aanbiedingen, zoals €2250,- korting voor een 5-oven AGA Dual Control en €1750,- korting op een 3-oven AGA Dual Control!* Daarom kunt u deze dag natuurlijk niet missen...

 

Dus, we hopen u te kunnen verwelkomen! Bij deze link kunt u zich aanmelden: www.ervaaraga.nl

 

*Vraag in de winkel naar de voorwaarden

 

 

 

 

Nieuwe AGA 3-series met verschillende maten!

Sinds kort mogen wij u weer nieuwe soorten AGA's aanbieden, de AGA 3-serie* met de modellen van 110, 150, 160 en 170 cm. Eerst hadden we namelijk bij de AGA 3-serie alleen modellen van 90 en 100 cm aan te bieden, maar sinds kort dus ook deze serie's.

De AGA 3-serie van 110 cm is bijzonder vanwege

Bij een AGA van 90, 100 of 110 cm kun je bovendien ook sinds kort een 60 cm module erbij bestellen, waardoor je op een lengte van 150, 160 of 170 cm uitkomt. Daarmee is de AGA 3-serie van 170 cm de langste in zijn soort. Deze module bevat een heteluchtoven met luchtcirculatie (een ventilator) en aan de bovenkant een AGA-deksel. Deze heteluchtoven is bovendien snel op temperatuur (ongeveer 15 min.) en bevat meerdere rekken, omdat deze oven langwerpig aan de verticale zijde is. U kunt deze oven ook nog eens met een knop op precies de temperatuur zetten die u wilt.

Bij de 150 en 160 serie kun je bovendien kiezen tussen een warmhoudplaat of een 2-zone inductie kookplaat.

U ziet het, er zijn weer veel nieuwe verschillende series verkrijgbaar, waardoor er voor iedereen wel een AGA te vinden is.

 

 

PS: Bent u geïnteresseerd geworden in een AGA? Op 12 oktober 2019 D.V. hopen wij een speciale AGA-ervaardag te houden met een actie. Meer informatie volgt nog, dus houdt de website in de gaten!

*Een AGA 3-serie houdt in dat de AGA helemaal elektrisch is en dat het pas aangaat wanneer je bijvoorbeeld een taart wil gaan bakken. Daar moet je dan wel eventjes op wachten.

 

 

 

 

 

Kookdemonstratie

Op zaterdag 7 september organiseren wij in samenwerking met Siemens een kookdemonstratie. Op deze dag, die samenvalt met de jaarlijkse braderie in Kruiningen, hoopt een chefkok verschillende gerechtjes en hapjes te bereiden met Siemens apparatuur. Verschillende kooktechnieken zullen worden gedemonstreerd. U bent van harte welkom om te proeven en nieuwe inspiratie op te doen! 

 

 

Wij gaan op vakantie!

In verband met vakantie zijn wij van 30 juli tot en met 3 augustus gesloten. Vanaf dinsdag 6 augustus hopen u weer te verwelkomen in onze toonzaal! 

Aanbieding AGA 3-serie!

Omdat er een nieuwe AGA serie is uitgekomen, de AGA 3-serie, hebben wij een voorlopige introductie-aanbieding: Als je een van de AGA 3-series koopt (90 en 100 cm), ontvangt u na levering een AGA-welkomstpakket t.w.v. €500,-! Hierin zitten meerdere AGA-pannnen, Chef Pad, AGA-cleaners en een ovenschaal.

 

De AGA 3-serie is uniek vanwege de garingsoven en dat er ook inductie gekookt kan worden.

 

Vraag in de winkel naar de voorwaarden.