Kookdemonstratie

Op zaterdag 7 september organiseren wij in samenwerking met Siemens een kookdemonstratie. Op deze dag, die samenvalt met de jaarlijkse braderie in Kruiningen, hoopt een chefkok verschillende gerechtjes en hapjes te bereiden met Siemens apparatuur. Verschillende kooktechnieken zullen worden gedemonstreerd. U bent van harte welkom om te proeven en nieuwe inspiratie op te doen! 

 

 

Wij gaan op vakantie!

In verband met vakantie zijn wij van 30 juli tot en met 3 augustus gesloten. Vanaf dinsdag 6 augustus hopen u weer te verwelkomen in onze toonzaal! 

Aanbieding AGA 3-serie!

Omdat er een nieuwe AGA serie is uitgekomen, de AGA 3-serie, hebben wij een voorlopige introductie-aanbieding: Als je een van de AGA 3-series koopt (90 en 100 cm), ontvangt u na levering een AGA-welkomstpakket t.w.v. €500,-! Hierin zitten meerdere AGA-pannnen, Chef Pad, AGA-cleaners en een ovenschaal.

 

De AGA 3-serie is uniek vanwege de garingsoven en dat er ook inductie gekookt kan worden.

 

Vraag in de winkel naar de voorwaarden. 

 

Hemelvaartsdag gesloten

Op hemelvaartsdag zijn wij gesloten. 

Op Koningsdag zijn wij alleen op afspraak open

In verband met de jaarlijkse koningsdag op 27 april 2019 zijn wij beperkt open, alleen op afspraak. Wij wensen u een fijne koningsdag!

Toonzaal keuken verkocht

Deze Italiaanse Design gelakte toonzaalkeuken is nu verkocht! Meubelen in combinatie met het blad inclusief spoelbak, kraan, rugwand, bijpassende afzuigkap en apparatuur.