Ook wij gaan er even tussenuit

Vanaf D.V. donderdag 25 juli t/m woensdag 7 augustus zijn we als personeel afwezig wegens vakantieverlof. Dit betekent dat de showroom in die tijd gesloten is. Vanaf D.V. donderdag 8 augustus zal de showroom weer (op afspraak) open gaan voor bezoek. We wensen ook u een fijne rusttijd toe.

Nieuwe kleuren Quooker

Speciaal voor de zomer heeft Quooker twee nieuwe kleuren uitgebracht voor hun kranen Flex en Fusion. Quooker maakt kokenwaterkranen voor keukens in Nederland en buitenland sinds 1970. De kleuren rosé koper en gunmetal zorgen ervoor dat u uw keuken een onderscheidende tint kunt geven. Informeer naar de mogelijkheden. 

Home Connect Siemens

Ook bij Siemens staan de ontwikkelingen niet stil. Sinds kort is het mogelijk om met een app, de Home Connect-app, verbinding te maken met je apparatuur. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de oven alvast te verwarmen voordat je van je werk naar huis rijdt. Als je je apparaten aan elkaar verbindt via de Home Connect-app, dan is het ook mogelijk om de afzuigkap automatisch te laten werken als de kookplaat aangaat. Kortom, genoeg reden om Siemens-apparatuur te overwegen. Kom eens langs in Kruiningen om hier meer over te weten te komen! 

GARANTIE verlengd Siemens

Siemens en Styling Keukens hebben hun handen ineengeslagen om een mooie aanbieding voor de klanten van Styling Keukens te realiseren. Bij aankoop van minimaal vier inbouwapparaten van Siemens bij Styling Keukens kunt u uw garantie verlengen van twee jaar naar vijf jaar. Informeer naar de voorwaarden. 

Dealer van DECOLEGNO

Sinds kort levert Styling Keukens ook plaatwerk van DecoLegno via Tristar. DecoLegno is een leverancier van decoratief plaatmateriaal voor uw keuken, zodat u uw keuken een uniek karakter kan geven. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden. 

Stoves recepten.

Veel klanten kiezen een Stoves fornuis, daarom goed nieuws.
Op de website van Stoves staan sinds kort lekkere recepten.

https://stoves.eu/recepten/